post

Van mijn baas kreeg ik de opdracht om een windscherm terras aan te schaffen voor ons restaurant. Het oude windschermterras heeft namelijk zijn datum al bereikt, en moet dus vervangen worden. Hiervoor ging ik het internet op, om te kijken naar de aanbieders van ons product.

Zoeken

Ook vond ik het verstandig om in mijn omgeving rond te vragen naar het product dat ik nodig had. Veel vrienden van me werken namelijk ook in de horeca. Misschien weten die wel waar je de beste terrasschermen kunt kopen. Vaak hoorde ik Xterior vallen. Die naam kwam me al bekend voor, omdat ik ze ook op internet zag voorbij komen. Ze zijn duidelijk een van de beste aanbieders en weten dan ook een goed product aan te leveren. Overigens hebben ze een goede prijs- en kwaliteitsverhouding. Ook hebben ze een uitstekende service. Dit allemaal maakt het aantrekkelijker en vertrouwder om hier ons product aan te schaffen.

Contact

Toch had ik nog wat vragen voordat ik het product van Xterior bij mijn baas ga neerleggen. Ik heb besloten om een van de medewerkers van het bedrijf te bellen. De telefoon werd vriendelijk door een van de medewerkers opgenomen. Gedurende het gesprek werd ik dan ook vriendelijk te woord gestaan. De medewerker wist duidelijk waar die het over had, en kon mijn vragen allemaal zorgvuldig beantwoorden. Super bedrijf! Over het uiteindelijke resultaat waren we dan ook zeer te spreken. Ook ga ik ze aanraden bij vrienden en familie.

salvia-terrasschermen-xteriorgypsy-terrasschermen-xterior