post

Wist je dat het mogelijk is om een Zonweringdoek per meter te kopen? De winkel of beter gezegd de website waar dit mogelijk is heet Zonneschermdoek Deal. Wanneer jij op zoek bent naar een ander doek voor jouw scherm, dan ben je hier zeker aan het juiste adres. Voordeel is dat je alleen een doek hoeft te kopen en niet meteen een heel nieuw scherm. Wat ik erg prettig aan deze winkel vind, is dat je alles makkelijk online kan bestellen. Je hoeft niet overhaast een beslissing te nemen. Weet je even niet wat je precies wilt hebben, dan klik je deze site weg en bekijk het een andere keer.

Gezellig aan de koffie

Al een tijd liep ik mij te ergeren als ik het scherm aan de gevel naar beneden wilde doen. Het zag er echt niet meer uit, maar het hielp nog wel om de zon buiten te houden. Als ik met de honden aan het wandelen was en terug kwam lopen, keek je precies in onze tuin. Als je dan ons vervallen scherm zag hangen schaamde ik mij diep. Maar om een nieuwe te kopen, daar had ik even niet het geld voor. Tot ik op een gegeven moment bij een goede vriendin verderop in de straat werd uitgenodigd om een kopje koffie te komen drinken. Zij hebben altijd alles goed en netjes voor elkaar en dat was ook de reden dat ik haar niet bij mij uit wilde nodigen. Puur om het feit dat ik niet mijn vervallen scherm naar beneden wilde halen om daaronder te zitten. Zonweringdoek per meter

Zonweringdoek per meter uitzoeken

Eenmaal gezellig aan de koffie kwam het onderwerp zonnescherm naar voren. Hier moest ik wel even voor slikken, want dat was het laatste waar ik het over wilde hebben. Waarom mijn vriendin hierover begon te praten werd mij duidelijk. Want om de zoveel jaar kopen zij een nieuw doek en maken deze aan het frame van hun oude scherm vast. Ik wist eigenlijk niet dat dit mogelijk was. Het verbaasde mij al dat hun doek altijd zo netjes bleef, terwijl die bij ons thuis al na een jaar flink verkleurd was. Mijn vriendin vertelde mij waar zij dit doek kocht en hier had ik ook wel oren na. Wat mij helemaal verbaasde was dat je dit doek per meter kan kopen. Natuurlijk moet je wel de juiste maten doorgeven, anders heb je er nog niks aan.

Stap voor stap de juiste maat nemen

Na het bezoek aan mijn vriendin, ben ik meteen op het internet gaan kijken. Zij had mij het email adres doorgegeven van de website waar je zo een mooi zonnen doek kan kopen. Hier heb ik mijn ogen uitgekeken. Wat een enorme keuze hebben zij hier. Er zijn hier zoveel kleuren te vinden, daar moet je echt de tijd voor nemen om een mooie kleur uit te zoeken. Maar ook heb je hier de keuze uit een uni kleur, of een gestreept model. Vooral het gestreepte model, daar had ik wel interesse in. Natuurlijk moest ik eerst de juiste maat opnemen, voordat ik deze kon bestellen. Ook daar moet je erg voorzichtig mee zijn. Want je moet er niet aan denken dat je net een centimeter te kort zal komen. Daarom staat er op deze website precies beschreven hoe je het beste, de juiste maat op kan nemen. Als je deze stap voor stap volgt, moet dat geen enkel probleem zijn. Zonweringdoek per meter

In slechts een paar muisklikken een zonnedoek bestellen

Wat is het tegenwoordig toch makkelijk, om spullen online te bestellen. Voordeel is dat je op elk gewenst moment van de dag een bestelling kan plaatsen. Bovendien kan je meteen zien of een bepaald product voorradig is. Tevens zie je meteen de prijs en hoef je achteraf niet voor verrassingen te komen te staan. Mijn bestelling bij de Zonneschermdoek Deal had ik snel geplaatst. Natuurlijk eerst heel nauwkeurig de maat opgenomen. Mijn man heeft mij hiermee geholpen, want alleen meten, weet ik zeker dat het niet goed zal gaan. Maar gelukkig is dit allemaal goed gekomen en heb ik mijn bestelling kunnen verzenden.

Vraag een kleuren staal aan

Het is dat mijn man de definitieve keuze heeft gemaakt, want alleen was mij dat niet gelukt. Het assortiment wat op deze website te vinden is, is zo groot, dat even een keuze maken haast niet te doen is. Mijn man mocht van mij de definitieve keuze maken en daar was ik best wel tevreden over. Mocht je er helemaal niet uitkomen, dan bestaat hier de mogelijkheid om een kleurstaal aan te vragen. Je kan hiervoor een email sturen met de twee kleuren die jij wilt zien. Hierdoor zal het beslist makkelijker zijn om een keuze te maken. Dit is overigens geheel gratis.  Zonweringdoek per meter

Trots op ons nieuwe scherm met een volant rand

Het bestellen van ons nieuwe doek voor ons zonnescherm verliep voorspoedig. Veel en veel eerder kregen wij deze al geleverd en daar waren wij zeer blij mee. Vooral nu de weersverwachting aangaf dat het de komende weken erg warm zal zijn. Wij zijn dan ook meteen aan de slag gegaan om het doek te bevestigen. Ook de instructie van het bevestigen van het doek, staat stap voor stap op de website beschreven. Ondanks wij niet echt handig zijn, is het ons toch gelukt om ons scherm van een nieuw, gestreept doek te voorzien.

Elke dag als de zon schijnt, draai ik vol trots ons nieuwe scherm naar beneden. Het lijkt erop dat wij een heel nieuw scherm hebben gekocht, maar wij weten wel beter. Omdat wij een keuze uit een zeer aparte kleur en streep hebben gemaakt, krijgen wij veel positieve reacties op ons scherm. Ook vinden de mensen de volant echt prachtig staan. Voor de mensen die niet weten wat een volant is, kan ik het hier uitleggen. Dat is namelijk de rand aan het uiteinde van een scherm. Meestal is dit in een golvend model, maar dat maakt het juist zo een mooi geheel. Ook heeft deze rand een witte bies, maar dit is standaard.